Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Opitá tínedžerka nabúrala: Ponáhľala sa do kina na Twilight!

Olivia Ornelas
Olivia Ornelas

BRATISLAVA - Desiatky tisíc ľudí na celom svete sa od štvrtka náhlili do kina na film Twilight sága: Úsvit - 1. časť (2011). Niektorých z nich pred tým nezastavilo doslova nič.

Príkladom je 18-ročná Olivia Christina Ornelas, ktorá film chcela vidieť za každú cenu a neváhala preto sadnúť si za volant úplne opitá. Urobila tak v sobotu po tom, ako jej priateľ odmietol robiť jej šoféra. Tínedžerka z Illinois svoju jazdu nezvládla a havarovala na Route 71, ktorá vedie zo severu na juh USA.

Polícia rozčúlenú vodičku okamžite zatkla a obvinila ju z jazdy pod vplyvom alkoholu a tiež z nedovoleného užívania alkoholu, keďže nemá ešte 21 rokov. Polícia už dievča prepustila na slobodu po zaplatení kaucie 300 amerických dolárov (v prepočte približne 223 eur).

Snímku Twilight sága: Úsvit - 1. časť si na Slovensku od štvrtka do nedele pozrelo rekordných 62 847 návštevníkov. Štvrtý film z upírskej ságy si v USA a Kanade počas otváracieho víkendu na svoje konto pripísal 138,1 milióna dolárov (asi 102,6 milióna eur), celosvetovo pritom už jeho tržby s najväčšou pravdepodobnosťou presiahli hranicu 300 miliónov dolárov (približne 223 miliónov eur).

Film v réžii Billa Condona zachytáva svadbu Edwarda a Belly, ktorá po niekoľkých týždňoch manželstva zisťuje, že je tehotná. Okolo nenarodeného dieťaťa sa potom spúšťa boj o život.

Twilight sága: Úsvit - 1. časť je štvrtým a zároveň predposledným filmom z upírskej série nakrúteným podľa románov americkej spisovateľky Stephenie Meyer. Hlavnými hviezdami filmu sú, podobne ako v jeho predošlých častiach, Kristen Stewart, Robert Pattinson a Taylor Lautner. Informáciu zverejnila webová stránka huffingtonpost.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu