Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Dievčatko sa dotklo otcovho penisu, rodičia prišli o deti!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: bedfactorydirect.co.uk)

ŠTOKHOLM/BRATISLAVA - Stačil jediný telefonát na "sociálku", aby švédsky pár skončil za mrežami a prišiel o deti po nevinnej situácii, ktorá bola nesprávne vyložená ako sexuálne zneužívanie. Podľa matky sa ich skvelý život zmenil zo dňa na deň na peklo.

V septembri minulého roka rodičia Jennie a Thomas zažili trápnu chvíľku, keď ich dve dcérky (3, 6) ráno vbehli do spálne a skočili do postele. Pri víkendovej tradícii vyvádzania v perinách sa staršie dievča omylom dotklo dvakrát otcovho penisu. V oboch prípadoch však Thomas rýchlo odtiahol jeho rúčku a viac o tom nepremýšľal.

Jennie sa však s incidentom zdôverila svojej sestre a bizarnú príhodu vyrozprávala ako ukážku toho, v akej situácii sa môžu niekedy rodičia ocitnúť. Jej sestra si však rozprávanie zle vyložila a zavolala na "sociálku", ktorá bez overovania faktov prišla a s okamžitou platnosťou im deti odobrala.

Šokovaných rodičov zavolali na schôdzku so sociálnymi pracovníkmi, kde zostali ako obarení. Informovali ich, že sú podozriví z pohlavného zneužívania detí, hoci ani jeden z nich nemal žiadny záznam o pedofílii alebo podobnom incidente. "Ten pocit bezmocnosti bol hrozný," povedal Thomas médiám.

Švéd nakoniec skončil vo väzbe pre podozrenie zo sexuálneho zneužívania svojej dcéry a čoskoro potom strávila noc vo väzení aj Jennie. O mesiac neskôr ich obvinili. Prokurátor im ešte priťažil videom z dovolenky, na ktorom matka svoje dcérky natočila, ako sa nahé šteklia vo vode a označil ho za pornografické.

Hoci súd nakoniec prípad prerokoval a rodičov zbavil obžaloby s tým, že otec sa nesnažil situáciu využiť vo svoj sexuálny prospech, nikdy už rodičom nevrátia dvojmesačné odlúčenie od svojich detí a nezmažú ich pocity zlosti a poníženia. Ospravedlnenia sa pár zatiaľ nedočkal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu