Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Ak si chcete pospať na letisku, vyhnite sa Manile a Parížu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Cestovatelia, ktorí chcú ušetriť na ubytovaní a na prenocovanie využívajú letiskové haly, by sa rozhodne mali vyhnúť filipínskej metropole Manila. Tvrdia to autori internetovej stránky www.sleepinginairports.net, ktorá sa zaoberá hodnotením letísk z hľadiska bezpečnosti a komfortu nocovania.

V prvej desiatke sa umiestnili prevažne európske letiskové terminály, pričom francúzsky Paríž má v ňom až dvojnásobné zastúpenie.

Manila podľa autorov stránky zvíťazila najmä pre zlý stav prvého terminálu, slabú bezpečnosť a dlhé rady. "Zabudnite na prespávanie na tomto letisku! Nebudete vedieť ani oka zažmúriť!" píše sa na ich webe.

Na druhej priečke skončilo parížske letisko Beauvais-Tillé, predovšetkým preto, že ho na noc zatvárajú a cestovatelia tak budú nútení prenocovať v "priľahlých telefónnych búdkach".

Tretie miesto zaujalo letisko v islandskom Reykjavíku, štvrté talianske Bergamo a päticu uzatvára medzinárodné letisko v ukrajinskom Kyjeve. Francúzi bodovali v rebríčku hneď dvakrát, keď sa na deviatom mieste umiestnilo aj ich ďalšie parížske medzinárodné Letisko Charla de Gaulla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu