Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ženy unášali a znásilňovali mužov, aby ich obrali o semeno!

Sophie Nhokwaraová
Sophie Nhokwaraová (Zdroj: Daily Mail)

GWERU/BRATISLAVA - Polícia v africkom Zimbabwe vyšetruje netradičný zločin. Skupinka tamojších žien unášala mužských stopárov, aby ich pohlavne zneužila a pripravila ich o semeno. Keď dôstojníci gang zadržali, našli v ich aute 33 použitých kondómov. Spermie slúžili na praktizovanie čiernej mágie.

Násilníčky donútili mužov k styku a po "inseminácii" ich jednoducho vyhodili pri ceste. Na ich stopu sa polícia dostala iba náhodou, keď boli účastníčkami dopravnej nehody a urobili neprezieravú chybu. Spýtali sa, či si môžu z auta zobrať balíček s prezervatívmi.

Detektívi zatkli pre podozrenie z nemravných činov tri ženy - Rosemary Chakwiziraovú (24) Sophie Nhokwaraovú (26) a Netsai Nhokwaraovú (24). Spolu s nimi zadržali aj šoféra vozidla, ktorý čelí obvineniu z neúmyselného zabitia, keď pri nehode prešiel a zabil chodcov.

Médiá v Zimbabwe uviedli, že policajnú stanicu v Gweru, kde ženy držali, začal obliehať rozhnevaný dav. Jeden z obyvateľov sa vyjadril, že trio bolo v meste známe svojimi pravidelnými návštevami nočných klubov.

"Sme šokovaní tým, čo sa deje v našej spoločnosti, kde muži sú teraz sexuálne zneužívaní ženami. Zdá sa, že karta sa obrátila, " povedal Harry Mohammed Misi pre Nehanda Radio. Nemá však ani potuchy o tom, ako si mohli mladé ženy takto zarábať na živobytie. Pravdepodobne netušil, že spermie sú pri magických rituáloch vysoko oceňovaný artikel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu