Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sestrička súložila s chlapcom (14) na pláži, kamaráti čakali v aute!

Victoria Horsleyová
Victoria Horsleyová

CARDIFF - Victoria Horsleyová, svojho priateľa odviezla na pláž, aby si tam s ním mohla nerušene užívať intímne chvíle. Žene, ktorá pracuje ako zdravotná sestra, v tom nezabránil ani fakt, že jej milenec mal vtedy iba štrnásť rokov!

Ich vzťah údajne trval tri roky a skončil až vtedy, keď sa o ňom dozvedeli rodičia maloletého chlapca. Tých informovali synovi kamaráti, ktorí párik pristihli "in flagranti".

Nezákonný pomer začal v roku 2005. Horsleyová vtedy "pozvala tínedžera a jeho priateľov do svojho auta a vozila sa s nimi po meste". Toto sa opakovalo takmer každý týždeň, keď kamaráti čakali vo vozidle zaparkovanom pri pláži, zatiaľ čo párik sa oddával sexu obďaleč.

Polícia začala na základe upozornenia rodičov prípad vyšetrovať. Horsleyová však všetko poprela a vyhlásila, že "jej tým chcel očividne niekto poškodiť". Vyšetrovanie teda uzavreli. O rok neskôr ho síce obnovili, podľa prokurátora však neboli k dispozícii relevantné dôkazy o tom, že k pomeru naozaj došlo.

Nakoniec sa však polícii podarilo získať výpoveď chlapca, ktorý vzťah so zdravotnou sestrou potvrdil. Horsleyovú krátko nato vyhodili z práce a teraz navyše čelí obvineniu z udržiavania nezákonného pomeru s maloletou osobou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu