Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Chytili beštiu z Prahy: Svoju obeť bil a znásilňoval celé hodiny!

Zistilo sa, že ide o bezdomovca
Zistilo sa, že ide o bezdomovca

BRATISLAVA/PRAHA - Dievča (20), ktoré išlo na konci septembra cez historické centrum Prahy, sa nadránom nevinne spýtalo okoloidúceho na cestu. Z neznámeho sa vykľul brutálny násilník, ktorý ju bez slova napadol, zatiahol do tichej uličky a hodiny sa na nej ukájal.

Muž zúfalú dievčinu surovo bil a za tri hodiny, počas ktorých ju držal vo svojej moci, ju stihol niekoľkokrát znásilniť. Potom odišiel a mladú ženu zanechal s poriadnymi ranami na tele aj na duši. Incident rozrušil celú krajinu.

Polícia sa krátko po čine našťastie dostala k videozáznamu z metra, na ktorom podozrivého našla. Začala po ňom pátrať a v týchto dňoch ho napokon objavila - priamo na Václavskom námestí.

Ukázalo sa, že násilníkom je mladý bezdomovec (31), ktorý sa celé dni venoval len pospávaniu v lese za Prahou, popíjaniu s kumpánmi a žobraniu. Chytila ho policajtka počas bežnej kontroly. Hneď, ako zistila, o koho ide, skončil v putách.

Bezdomovca obvinili zo znásilenia a lúpeže, pretože svoju obeť pred odchodom aj okradol. Hrozí mu desaťročný trest, dodal portál Blesku, ktorý o prípade informoval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu