Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Svadba roka: Vojvodkyňa z Alby si zobrala o 25 rokov mladšieho!

Maria del Rosario Cayetana Alfonsa Victoria Eugenia Francisca Fitz-James Stuart y de Silva s manželom Zobraziť galériu (7)
Maria del Rosario Cayetana Alfonsa Victoria Eugenia Francisca Fitz-James Stuart y de Silva s manželom

MADRID - Vojvodkyňa z Alby a jedna z najbohatších žien v Španielsku sa dnes vo veku 85 rokov po tretí raz vydala. Jej sobáš označujú v monarchii na Pyrenejskom polostrove za svadbu roka, uviedla agentúra DPA.

Vedúca predstaviteľka najvýznamnejšieho šľachtického domu krajiny Cayetana Fitz-Jamesová Stuartová, ktorá patrí medzi najbohatšie ženy Španielska, povedala "áno" o 25 rokov mladšiemu štátnemu zamestnanca Alfonsovi Díezovi v paláci Dueňas v Seville.

Vojvodkyňa z Alby si
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Na svadobný obrad pozvali novomanželia iba asi 40 hostí z radov najbližších príbuzných. Na svadbe sa však nezúčastnili dvaja zo šiestich potomkov aristokratky z prvého manželstva. Syn neprišiel kvôli údajne negatívnemu vyjadreniu vojvodkyne o svojej manželke, dcéra kvôli ochoreniu.

Vojvodkyňa z Alby, pre ktorú je to tretie manželstvo, po celé mesiace bojovala za možnosť opätovne sa vydať, keď proti boli všetci členovia rodiny. Od svadby ju odhováral aj španielsky kráľ Juan Carlos, ktorého podľa starej rodinnej tradície poprosila o súhlas. Jej predchádzajúci dvaja manželia zomreli.

Vojvodkyňa z Alby si
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Obaja partneri opakovane zdôrazňovali, že sa berú z lásky. Španieli sú však skôr skeptickejší. Podľa prieskumu denníka El Mundo si vyše 60 percent myslí, že Díeza viedli k tomuto kroku materiálne záujmy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu