Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Trápny okamih: Učiteľ mal na krku "cucflek" od 17-ročnej študentky!

Peter Carless
Peter Carless

CARDIFF - Britský učiteľ Peter Carless mal slabosť pre mladšie dievčatá. Jedným z nich bola sedemnásťročná školáčka, ktorú zobral na Valentína do luxusného hotela. Keď sa po víkende vrátil do práce, kolegovia sa čudovali, prečo má vyhrnutý golier, keďže nikdy predtým ho tak nenosil. Muž pod ním ukrýval tajomstvo - veľký červený cucflek!

Mladík so spomínanou dievčinou niekoľko mesiacov chodil. Keď sa s ním rozišla, robil všetko pre to, aby vzťah obnovil. Zobral ju na výlet na anglický vidiek, počas ktorého párik býval vo štvorhviezdičkovom hoteli, kde jedna noc stála v prepočte 154 eur. Ani toto štedré gesto však nezabralo a študentka vo vzťahu nechcela ďalej pokračovať. Carless sa o víkende zmienil svojmu kolegovi. To však nemal robiť, pretože ten ho nahlásil nadriadenému.

"Peter mi povedal, že sa s ňou vtedy chcel dať opäť dokopy. Ona ale nesúhlasila. Varoval som ho, že svojím konaním ohrozuje svoju prácu aj povesť," uviedol Darren Ferguson disciplinárnej komisii, ktorá prípad vyšetruje. Tej sa dievča priznalo, že s učiteľom istý čas chodilo, odmietlo však, že by spolu spávali. Vraj sa "len" bozkávali", čoho dôkazom mal byť aj "cucflek" na krku.

Carless akýkoľvek vzťah so študentkou popiera. Ak ho uznajú vinným z udržiavania neprimeraného vzťahu, hrozí mu, že už nikdy viac nebude môcť učiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu