Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sexuálne peklo: Perverzný učiteľ karate roky zneužíval žiačku!

Dana kvôli beštiálnemu učiteľovi spáchala samovraždu
Dana kvôli beštiálnemu učiteľovi spáchala samovraždu

GLOUCESTER - Súd v anglickom Gloucestri v utorok poslal za mreže zvráteného Jaspala Riata, ktorého uznali vinným zo sexuálneho obťažovania školáčky. Tá bola jeho zvrhlým chúťkam vystavená tri roky.

Dana Bakerová mala trinásť rokov, keď  ju Riat začal obťažovať. Dialo sa tak počas hodín karate, ktoré štyridsaťosemročný muž vyučoval. Dievčinu sexuálne zneužíval, zväzoval jej ruky a niekedy aj škrtil.

Peklo, ktorým si prešla, trvalo niekoľko rokov a zanechalo v nej hlboké stopy. Dana sa nakoniec pod vplyvom fyzického i psychického teroru vo svojich šestnástich rokoch obesila. Ešte predtým však so svojím úmyslom zobrať si život oboznámila aj Riata. Ten sa podľa školáčkinej výpovede, ktorú poskytla polícii krátko pred svojou smrťou, len uškrnul a povedal: "Ďakujem, že sa pre mňa obetuješ".

Bývalého učiteľa bojových umení odsúdili na osem rokov väzenia a udelili mu doživotný zákaz práce s deťmi. Danina matka Patricia po skončení súdneho pojednávania vyhlásila, že "dúfa, že to hovädo zhnije v pekle".

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu