Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladík (23) znásilnil dievčatko: Spoluväzni ho vypitvali!

Mitchell Harrison
Mitchell Harrison (Zdroj: Daily Mail)

DURNHAM/BRATISLAVA - Mladého pedofila zavraždili v cele jeho vlastní spoluväzni! Po tom, čo sa im Mitchell Harrison pochválil svojimi zvrhlými sexuálnymi zločinmi, vzali zubné kefky so žiletkami zapustenými v rukovätiach a muža zmasakrovali.

Harrison v roku 2008 dostal 4,5-ročný trest za dvojnásobné znásilnenie dievčaťa (13). Trest si odpykával v britskej väznici s vysokým zabezpečením Frankland, kde ho v sobotu ráno našli mŕtveho. Mladík však nebol žiadne neviniatko. Už ako tínedžer sexuálne napadol sedemročné dievčatko a neskôr obťažoval 15-ročnú spolužiačku.

Osudným sa mu stalo popisovanie jeho nechutných činov. Spoluväzni nemali pre pedofilove chúťky pochopenie a zavraždili ho brutálnym spôsobom. Podľa pitevnej správy mladík zomrel na "viacnásobné poranenia". Denník The Sun uviedol, že okrem iného mladíka bodli do oka a podrezali mu krk.

Z krvavej vraždy obvinili dvoch väzňov vo veku 23 a 32 rokov. Tí sa mali priznať, že skutok spáchali z "lojality voči slušným kriminálnikom vo Franklande".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu