Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Šialená matka obetovala dcérku (4) bohu, vyrvala jej pečeň z tela!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: wikia.com)

LONDÝN/BRATISLAVA - Moslimská matka rozpárala svoju dcérku ako obeť bohu potom, čo začala byť presvedčená, že je posadnutá zlými duchmi. Shayma Aliová (36) bodla dievčatko 40-krát a počas počúvania veršov z Koránu mu vyrvala z tela pečeň.

Aliová, ktorá bývala v Londýne, sa stala oddanou stúpenkyňou islamu po ceste do Egypta v roku 2009. Žena bola náchylná k "výbuchom agresie" voči členom svojej rodiny, ktorí sa obávali o jej duševné zdravie. V minulom roku u nej dokonca prepukla akútna psychóza, ktorá vyvrcholila vraždou dieťaťa.

Podľa žalobcu začala byť posadnutá Jinnom, duchom, o ktorom sa píše v Koráne. Ten môže vstúpiť nielen do človeka, ale aj do zvieraťa. Aliová preto zvýšila úsilie v exorcizme. Hračkám povyberala oči a poprelepovala ich postavám na obálkach kníh či DVD nosičoch.

"Taktiež sa stala posadnutou čistením, pretože verila, že zlým duchom sa darí v špinavých priestoroch," uviedol žalobca, podľa ktorého žena trpela utkvelou predstavou, že Jinn sa usadil v jej dcérke, a preto sa ju rozhodla obetovať bohu.

Dieťatko chytila za krk, až omdlelo. Potom ho odniesla do kuchyne, kde ho bodala desiatkykrát. Aliovú našli celú od krvi, ako kľačí na zemi a hojdá sa dopredu a dozadu. Pečeň ležala pri nej na koberci.

Keď na miesto činu dorazila polícia, dôstojníci počuli, ako žena kričí: "Hľadám útočisko v bohu pred kliatbou satana".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu