Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pri Bratislave vyčíňa Satan: Údajne zabil farára a podpaľuje ľuďom autá!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

MARIANKA - Horiace autá a tajuplná smrť! Tieto nevysvetliteľné záhady v poslednom čase desia obyvateľov Marianky pri Bratislave. Vyčíňanie pripisujú Satanovi!

Množstvo anonymov, ktoré zaplavili toto pútnické mesto, zvaľujú vinu na novodobého Satana. Jedna z obyvateliek si tieto zvláštnosti všíma už dlhší čas. V priebehu pol roka, sa tu udialo viacero podozrivých vecí," zverila sa ustarostená žena. Naposledy išlo o útok podpaľačov, ktorí v noci poliali benzínom a podpálili auto jedného z obyvateľov Róberta. Vandalov zachytila bezpečnostná kamera, muž si však útok nevie vysvetliť, keďže v obci žiadnych nepriateľov nemá.

Ako informovala Tv Joj nešlo o prvý podpaľačský útok, tie sa podľa Mariančanov kopia. Z pomsty mal niekto podpáliť traktor zaparkovaný na fare, ktorý v obci čistil žumpu. Predtým už zhorela vetrieska a ďalšie autá vzbĺkli v kameňolome.

Satanovi je pripisovaná aj tragická smrť miestneho farára, ktorý za záhadných okolností vypadol z kostolnej veže. "Páter Augustín nezvládol ten nekonečný nátlak na jeho osobu od spolku diablov, ktorí ho obkolesili,"  píše sa v anonyme, ktorý koluje po schránkach v Marianke. Farár vypadol z vyše 10-metrovej výšky a záchranári mu už nedokázali pomôcť.

 

Dielom Satana mala byť aj smrť farára Augustína Juraja Kardoša
Zobraziť galériu (2)
Dielom Satana mala byť aj smrť farára Augustína Juraja Kardoša  (Zdroj: marianka.sk)

 

Mariančania sú zo situácie v obci nešťastní a anonym ich nabáda, aby konali: "Zmobilizujeme sa už, prosím, Mariančania. Nedovoľme, aby táto Bohom poznačená a diablom riadená skupina v našej obci mala i naďalej takú moc, ktorú si uzurpovala sama, ale už je neúnosná," píše sa v letáku.

Kto alebo čo stojí za záhadným vyčíňaním nevedno, avšak v Marianke sa šepká o pomste, spore o kanalizáciu, pozemkoch, ale aj stavbu tunela. "Je to tu také zakliate, ale neviem prečo," sťažuje sa postaršia obyvateľka.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu