Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Chodcov vo Viedni mali ostreľovať 20-roční mladíci!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

VIEDEŇ - Viedenská polícia zadržala vo štvrtok večer dvojicu 20-ročných mužov podozrivých z ostreľovania náhodne vybraných chodcov v rakúskej metropole vzduchovkou. Pred mimoriadnou tlačovou konferenciou rakúskeho ministerstva vnútra o tom dnes informovala tlačová agentúra APA.

Kriminalisti v uplynulých dňoch dostali viac ako 300 podnetov občanov pri pátraní po neznámom ostreľovačovi, ktorý v 21 zaznamenaných prípadoch od 25. augusta spôsobil zranenia 18 osobám. Napokon vysvitlo, že za ostreľovaním boli zrejme dvaja páchatelia.
      
Verejnosť motivovali k pomoci bezpečnostným zložkám v neposlednej rade aj odmeny v celkovej výške 22 tisíc eur, ktoré za informácie vedúce k zadržaniu neznámeho ostreľovača vypísal Spolkový kriminálny úrad i spolok Priatelia viedenskej polície.
      
Polícii sa nepodarilo nájsť žiadnu súvislosť medzi osobami, ktoré sa stali terčom ostreľovania. Išlo o mužov i ženy vo veku od 16 do 62 rokov. V dvoch prípadoch došlo k poškodeniu automobilov, v jednom vraj náboj živý terč minul.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu