Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Dievčatko (2) žulo použitý kondóm, našlo ho v McDonalde!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: google)

SYDNEY/BRATISLAVA - Vystrašený a znechutený otec takmer dostal srdcový záchvat, keď uvidel svoju dcérku, ako žuje použitý kondóm, ktorý objavila na ihrisku v McDonalde. Hovorca spoločnosti sa vyjadril, že incident zo Západnej Austrálie prešetrujú.

Muž s dcérkou zašli minulú sobotu na obed do McDonaldu, a kým otec jedol svoju porciu, dievčatko sa vybralo zahrať s ostatnými deťmi. Aké bolo jeho prekvapenie, keď zrazu zbadal, ako dcérke visí z úst použitý prezervatív.

"Bol som úplne znechutený. Ostatní ľudia schytili svoje deti a jednoducho preskočili ohradu," povedal rodič pre miestne médiá.

Dieťaťu urýchlene umyl ruky aj ústa mydlom a teraz čaká, ako sa jeho zdravotný stav bude ďalej vyvíjať. Keď o incidente informoval junior manažéra fast-foodu, ten mu povedal, že je to už druhý kondóm, ktorý v ten deň našli.

Hovorca spoločnosti uviedol, že vec berú "veľmi vážne". Čistota a bezpečnosť sú ich hlavnými prioritami, povinnosťou zamestnacov je pravidelne každú pol hodinu kontrolovať všetky časti reštaurácie, vrátane jedálne, toaliet a detského ihriska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu