Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Z dievčaťa vyháňali diabla, udusilo sa pripútané k stoličke!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

TOKIO - Trinásťročná Japonka sa stala obeťou vyháňania zlého ducha, ktoré vykonával mních a zúčastnil sa ho aj jej otec. Muži údajne dievča pripútali páskou k stoličke a polievali ju vodou, až sa nakoniec dievča udusilo. Dnes o tom informovala agentúra AFP s odvolaním sa na japonskú políciu a médiá.

Lekári u dievčaťa skonštatovali smrť na druhý deň po seanse. Jej matka privolala sanitku, pretože dcéra upadla do bezvedomia, už jej ale nebolo pomoci. "Príčinou smrti bolo udusenie," oznámila polícia.

Prípad sa odohral 27. augusta v prefektúre Kumamoto na juhojaponskom ostrove Kjúšú. Dievčatkini rodičia sa vraj na mnícha obrátili preto, lebo ich dcéra trpela niekoľko rokov duševnými a fyzickými problémami a lekári si s ňou nevedeli rady. Mních, ktorý patrí k náboženskej skupine odvodenej od istej budhistickej sekty, vyhlásil, že dievča posadol zlý duch.

V osudný deň rodičia dievča odviezli do jedného z objektov náboženskej skupiny vybaveného vodnou pumpou, z ktorej jej na tvár striekala voda. Mních pri tom vraj odriekaval sútry a otec dcéru držal. Pred smrteľným vyháňaním vraj obeť podstúpila tú istú praktiku už asi stokrát.

Mnícha Kazuakiho Konošitu (56) a otca dievčaťa Acušiho Maišigiho (50) zatkli s obvinením, že dievčaťu spôsobili smrteľné zranenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu