Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Ženu priviazal k rebríku a odsekol jej všetky končatiny i hlavu!

Odsúdený Yves Bureau
Odsúdený Yves Bureau

PARÍŽ - Francúzskeho farmára, ktorý bol obvinený z týrania a vraždy Edith Muhrovej, odsúdili tento týždeň na doživotie. Yves Bureau na súde nad svojím činom nepreukázal ani štipku ľútosti; keď v miestnosti ukazovali fotky zohavenej ženy, smial sa a vtipkoval.

Obeť odsúdeného zomierala strašnou smrťou. Bureau ju našiel na svojom pozemku a odvliekol na farmu v regióne Dordogne na juhozápade Francúzska. Ženu v stodole priviazal k rebríku a postupne jej odrezával jeden prst za druhým. Muhrovej ďalej sekáčikom na mäso oddelil všetky štyri končatiny. Nakoniec jej sťal i hlavu.

Bureau ostatky svojej obete zabalil do igelitových tašiek a hodil do rybníka. Neskôr ich však vytiahol a nechal na poli.

"Edith bola všetkým, čím nebol jej vrah - bohatou, inteligentnou a obľúbenou. Bureau bol zakomplexovaný, plachý a mal dlhy," vyhlásil prokurátor Jean-Luc Gadaud počas pojednávania.

Francúz podľa súdnych dokumentov vraždil preto, lebo Muhrová bez povolenia vstúpila na jeho pozemok. Chcel jej tak ukázať, "kto je pánom zeme". Bureau za svoj otrasný čin poputuje do väzenia na doživotie s možnosťou podmienečného prepustenia po dvadsiatich rokoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu