Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Dievča sa stretlo s mužom z Facebooku a zažilo rande z pekla!

Leah si rande s Adamom rozhodne predstavovala inak
Leah si rande s Adamom rozhodne predstavovala inak (Zdroj: news.com.au)

LONDÝN/BRATISLAVA - Keď si Britka Leah Gibbsová (23) dohodla rande s mladíkom, ktorý sa jej zapáčil na Facebooku, myslela si, že pôjdu na večeru a dajú si trochu vína. Adam Minton (21) mal však iné plány, z dievčaťa urobil komplica pri lúpeži!

Mladík Leah najprv požiadal, aby ho odviezla do neďalekej stávkovej kancelárie v Landbrokes v Južnom Walese a ona súhlasila, že ho počká vonku v aute. O niekoľko minút Minton vybehol s nožom v jednej ruke a taškou plnou peňazí v druhej. Keď nasadol do vozidla zakričal na zmätené dievča: "Choď, choď, choď!"

Lupič prikázal Leah, aby zašla späť k jeho domu a snažil sa ju vlákať dnu. V tej chvíli sa zmanipulovaná žena rozhodla rande ukončiť, s čím pravdepodobne súhlasila aj polícia, pretože v tom okamihu vtrhla do miestnosti a oboch zatkla.

Dievča strávilo zvyšok večera v policajnej cele a na slobodu ho prepustili až po tom, čo Minton priznal, že konal sám.

Na súde mladík vypovedal, že mal niekoľkotisícové dlžoby kvôli závislosti na kokaíne. S týmito detailami sa však akosi zabudol pochváliť vo svojom profile na Facebooku. Za lúpež ho čaká 4,5-ročný pobyt vo väzení.

Leah sa pre denník The Sun vyjadrila, že to bolo rande z pekla. Predstavy o noci v Adamovom náručí sa totiž zmenili na bizarnú drámu, ktorá nemala nič spoločné s romantikou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu