Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Romana sa bála samoty, uškrtila a dobodala 4 svoje deti!

Najmladšie z detí malo len 2 mesiace Zobraziť galériu (3)
Najmladšie z detí malo len 2 mesiace (Zdroj: isifa)

BRATISLAVA/PRAHA - Problémy s mužmi, s rodinou aj strach zo samoty. Tieto dôvody mohli viesť Romanu (36) k šialenému činu - vražde štyroch svojich detí a k neúspešnému pokusu o samovraždu. Hrozná tragédia v piatok otriasla Českom.

Romana sa do východočeského Širokého Dolu prisťahovala len nedávno. Po niekoľkých neúspešných vzťahoch tu aj s potomstvom chcela začať nový život. Démoni minulosti ju však prenasledovali. Ako informuje blesk.cz, údajne ju navštevovala sociálka a hrozilo jej, že o svoje deti príde. Takmer každé z nich mala údajne počať s iným mužom.

Pred viac než rokom sa cez inzerát spoznala so svojím posledným partnerom, Jaroslavom. Dúfala, že tento vzťah jej už vydrží navždy, po čase sa ale objavili prvé konflikty.

Dvojica sa začala hádať a rozchod bol na spadnutie. Vraj k nemu poriadnou mierou prispeli aj Jardovi rodičia, ktorí nádejnú nevestu nevedeli zniesť.

Romana často plakávala a v jednom momente sa jej v hlave pravdepodobne odohral skrat. V piatok rezignovala na svoj život a na druhý svet sa rozhodla zobrať aj Dávida (†8), Elišku (†5), Lukáška (†2) a Romanku (†2 mesiace).

Pravdepodobne ich uškrtila a dobodala. Potom si podrezala žily a pokúsila sa obesiť. Neúspešne. Vo vážnom stave skončila v nemocnici. Hrozí jej až výnimočný trest.

Na 36-ročnú Romanu uvalil dnes Okresný súd v Hradci Králové väzbu. Stalo sa tak v priestoroch fakultnej nemocnice, z ktorej žena z okolia Svitav putovala priamo za mreže.

V zdôvodnení rozhodnutia súd konštatoval, že jestvuje riziko úteku, skrývania sa podozrivej, ale aj ovplyvňovania svedkov pri pokračujúcom vyšetrovaní osobitne nebezpečného zločinu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu