Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Objednala si manželovu vraždu na facebooku, zastrelili ho

London Eleyová a Timothy Bynum Zobraziť galériu (2)
London Eleyová a Timothy Bynum

PHILADELPHIA - Neznámi páchatelia zastrelili vo Philadelphii muža, ktorého družka predtým na Facebooku ponúkala 1000 dolárov (696 eur) za jeho vraždu. Polícia zatiaľ podľa agentúry AP nevie, či vražda s ponukou nejako súvisí. Priateľka (20) zabitého aj mladík (18), ktorý sľuboval vraždu vykonať, sú totiž už niekoľko týždňov vo väzbe.

Coreyho Whitea (22) zabila jedna rana z pištole do hrude, uviedla polícia. Podľa svedkov sa muž na ulici hádal s človekom, ktorý sedel v aute, a potom z auta vyšiel výstrel. Páchateľ z miesta odišiel.

Len niekoľko hodín pred vraždou pritom súd zamietol požiadavku advokátov Whiteovej družky, aby zastavil jej stíhanie. Žena je obvinená z prípravy sprisahania za účelom vraždy svojho priateľa.

London Eleyová zverejnila ponuku peňazí za vraždu svojho priateľa v prvej polovici tohto roka. "Dám slušný balík tomu, kto zabije otca môjho dieťaťa," napísala na svoj profil na Facebooku. Podľa vyšetrovateľov neskôr spresnila, že ponúka 1000 dolárov.

Ponuku prijal Timothy Bynum. Od Eleyovej si zistil, ako White vyzerá a kde by sa mal pohybovať, k vražde sa už ale nedostal. Polícia oboch sprisahancov na základe ich dialógu na sociálnej sieti zadržala.

Bynumovi právnici dnes tiež zdôraznili, že ich klient nemá so zabitím Whitea nič spoločné

Polícia nespresnila, či vraždu spája s inzerátom na Facebooku. "Máme niekoľko teórií," povedal policajný hovorca.

 

Woman Accused In Facebook Plot To Kill Baby's Father: MyFoxPHILLY.com

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu