Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Matka prefackala pedofila, ktorý bažil po sexe s jej dcérkou!

Robert Hardy to jednoducho
Robert Hardy to jednoducho "schytal" (Zdroj: Daily Mail)

IOWA/BRATISLAVA - Pedofil skončil s ranami a pomliaždeninami na tvári po konfrontácii s matkou dievčaťa, ktoré sa chystal zneužiť. Policajná fotografia dokazuje, že Robert Harding mal v Američanke Holly Pullenovej rovnocenného súpera.

Keď sa malá Samantha zverila svojej matke, že sa ju nejaký muž pokúsil nalákať do uličky blízko ich domova v Des Moines, štát Iowa, nebolo treba Holly veľmi pobádať k útoku.

"Vošla som do uličky a postavila som sa mu. Povedala som: "Prečo zízate na deti?" a on sa na mňa pozrie a hovorí: "Chcem sa oženiť s rusovláskou". V tom momente vo mne niečo povolilo. "Má iba 13 a je to moja dcéra." povedala rozčúlená matka a Hardingovi jednu vlepila.

Podľa polície sa Harding priznal, že vedel, že je dievča maloleté a snažil sa ho vlákať do uličky, aby s ňou mal sex. "Ten chlap povedal dôstojníkom, že tam bol preto, lebo sa chcel s 13-ročným dievčaťom zosobášiť a vziať si ju," uviedol miestny seržant.

Predtým, ako pedofila odviedli na stanicu, museli s ním vyhľadať ošetrenie v nemocnici. Momentálne je vo väzbe a za jeho činy mu hrozí väzenie na štyri roky.

Holly uviedla, že pre Hardinga nemá žiadne pochopenie a ak by sa niekedy znovu priblížil k jej dcére, môže očakávať rovnakú príučku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu