Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Chcel splniť prianie prababičke, nechal ju uniesť!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PARÍŽ - Rozsiahle pátranie za účasti značného počtu policajtov vyvolal vo Francúzsku 20-ročný mladík, ktorý inicioval vydarený únos svojej 90-ročnej prababičky z domova dôchodcov vo Villemoisson-sur-Orge neďaleko Paríža.

Ako prezradil Anthony, ktorý o realizáciu svojho plánu požiadal istého priateľa, starká mu neustále rozprávala o tom, ako sa nemá dobre a túži po návrate domov. "Chcel som jej pomôcť, aby žila tam, kde sa bude cítiť dobre," cituje mladíkove slová dnešné vydanie denníka Le Parisien.

Únos vyvolal celonočné pátranie, s ktorým Anthony nerátal. Napriek tomu sa k činu priznal až na druhý deň, keď informoval, že nezvestná dôchodkyňa je u svojej vnučky, odkiaľ sa po krátkom čase mala presunúť do vlastného domu.

Zatiaľ sa ešte nerozhodlo o ďalšom osude "unesenej", ktorá na rozdiel od znepokojeného vedenia domova dôchodcov i policajného zboru pravnuka jednoznačne pochválila. "Anthony to urobil, pretože presne vedel, čo cítim. Chcem iba späť domov," vyhlásila prababička, ktorá sa z domova dôchodcov pokúsila už pred únosom päťkrát zutekať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu