Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Znásilňovanú ženu nútil sledovať, ako sa zohavuje!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PLZEŇ - Beštiálny sadista sa vykľul z "gavaliera" v plzeňskom klube Mefisto. Roman Zábrana (40) si na parkete všimol, že sa jednej z tancujúcich žien rozpadla topánka. Ponúkol sa, že jej ju opraví vo svojej izbe.

Spolu so ženou (30) vstúpili dovnútra. Roman od nej chcel, aby mu ublížila nožom, ktorý jej strčil do ruky. Vydesená matka dvoch detí odmietla, rozplakala sa a oznámila mu, že chce odísť. Zvrhlý recidivista ju však už nepustil.

Vystrašenú obeť znehybnil a zneužil. Snažila sa brániť, plakala a volala o pomoc. Tá však neprichádzala.

Roman ju niekoľkokrát udrel do tváre a do hrude. Ako uvádza portál novinky.cz, škrtil ju rukami aj káblom od lampy. Keď sa pokúsila z izby ujsť, niekoľkokrát ju surovo znásilnil. Jeho beštiálne vyčíňanie vyvrcholilo, keď ženu donútil, aby sa pozerala na jeho krvavé masochistické predstavenie. Nožom si dorezal ruku a až potom jej dovolil, aby odišla.

Žena sa z udalostí z minulého leta dodnes nespamätala. Dva mesiace strávila na psychiatrii. Dodnes sa bojí kontaktu s ľuďmi a má strach vyjsť z domu. Podľa lekárov bude liečba trvať ešte roky.

Súd Romanovmu tvrdeniu, že sex s ním iniciovala ona, neuveril. Dnes ho odsúdil na osem rokov a nariadil mu aj sexuologickú liečbu. Nepomohla mu ani bohatá kriminálna minulosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu