Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pri nehode v Nemecku zahynula Slovenka

Zdemolovaný mikrobus Zobraziť galériu (2)
Zdemolovaný mikrobus

NEUSTADT AN DER WIED - Slovenka zahynula včera v noci pri zrážke minibusu so slovenským evidenčným číslom s litovským kamiónom na diaľnici A3 pri mestečku Neustadt/Wied v nemeckej spolkovej krajine Porýnie-Falcko.

Ďalší traja Slováci utrpeli pri nehode ťažké zranenia, informovali dnes regionálne internetové noviny www.input-aktuell.de. Podľa informácií miestnej polície sa viezlo v minibuse celkom osem Slovákov. Jeho vodiča zrejme premohol mikrospánok a približne 200 metrov pred mostom Wiedbachtalbrücke smerom na Kolín nad Rýnom s vozidlom narazil v plnej rýchlosti do zadnej časti kamióna.

Mikrobus sa zakliesnil pod kamión, v dôsledku čoho utrpela žena sediaca na sedadle spolujazdca ťažké zranenia, ktorým podľahla na mieste nehody. Zranenia ďalších troch Slovákov nie sú životunebezpečné. Zvyšní štyria Slováci vyviazli z nehody bez zranení. Diaľnica A3  smerom na Kolín nad Rýnom bola od 03.30 h na niekoľko hodín úplne zatvorená, v dôsledku čoho sa v rannej špičke vytvorila asi šesťkilometrová zápcha.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu