Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tehotná žena odhryzla útočníkovi kus jazyka!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

HRADEC KRÁLOVÉ - Mladá žena, ktorú v utorok napadol útočník v Hradci Králové, sa ubránila razantným spôsobom! Podozrivý muž (49) na bicykli narazil zozadu na mladú mamičku, ktorá tlačila detský kočík. Ten sa pri náraze aj s batoľaťom prevrátil na zem.

Žena, ktorá bola vo vysokom stupni tehotenstva, sa pádu aj útočníkovi však našťastie stačila ubrániť, keď mu pri potýčke odhryzla časť jazyka.

To prinútilo zraneného násilníka, aby z miesta činu utiekol - odišiel na bicykli. Za hodinu po spáchaní tohto činu podozrivého zadržali policajti v areáli nemocnice, kam prišiel na ošetrenie. Informovala o tom policajná hovorkyňa Lenka Burýšková.
 
Muža z Hradca Králové obvinili zo spáchania prečinu znásilnenia. Využil svoje právo a k veci odmietol vypovedať, štátny zástupca dostane návrh na vzatie obvineného do väzby, v prípade preukázania viny mu hrozí väzenie až na päť rokov.

Policajti nevylučujú, že obvinený má na svedomí viacero podobných prípadov. Je napríklad dôvodne podozrivý, že 11. júla krátko po desiatej hodine dopoludnia napadol dievčinu (20), ktorú mal bezdôvodne uchopiť okolo ramien. Pri ďalšom kontakte sa poškodená začala aktívne brániť a potom, čo ju zvalil na zem, ho mala poraniť v tvári. Páchateľ aj vtedy z miesta činu odišiel na bicykli. Dievča vyviazlo bez zranenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu