Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Nabúral do dvoch áut, namerali mu 2,5 promile!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

JESENÍK - Dvakrát museli v sobotu v Jeseníku vykázať od volantu policajti vodiča (63). Opitý senior najprv nabúral do jedného z osobných áut. Aj napriek zákazu policajtov sa však vrátil za volant a poškodil ďalšie auto. Policajti mu namerali 2,5 promile alkoholu. Hrozia mu až tri roky väzenia, povedal dnes krajský policajný hovorca Michal Pižurin.

Muž išiel najprv po Dittersdorfovej ulici v smere od centra Jeseníku. Nezvládol riadenie a bočne sa zrazil s vozidlom BMW. "Následne vinník nehody pokračoval v jazde ďalej po ulici Lipovska na neďaleké parkovisko. Na základe policajného vyšetrovania sa zistilo, že vodič je ovplyvnený alkoholom, keď mu policajti namerali 2,07 promile alkoholu v dychu," uviedol hovorca.
    
Policajti mužovi zadržali vodičský preukaz a zakázali ďalšiu jazdu. "Nehľadiac na udelený zákaz sa počas niekoľkých hodín vodič na miesto vrátil a snažil sa s automobilom pokračovať v jazde. Pri tomto odchode poškodil osobný automobil továrenskej značky Škoda Octavia," dodal Pižurin. Policajti ho znovu chytili, tentokrát mu namerali 2,54 promile alkoholu v dychu. Pri nehodách nebol nikto zranený.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu