Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dcérku (13) štyrikrát osúložil so sáčkom miesto kondómu!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: medicalsolution.com.au)

SYDNEY/BRATISLAVA - Austrálčan (38) použil zatváracie sáčky ako provizórne kondómy pri sexe s jeho mladučkou nevlastnou dcérou. Prípad sa prevalil po tom, ako si dievča muselo ísť kúpiť tabletku "PO", keď sa jeden z nich roztrhol.

Podľa prokurátorky Megan Heywoodovej sa muž poznal s matkou dievčaťa osem rokov, päť z toho žili v spoločnej domácnosti a posledný rok boli manželia. Za ten čas sa na neho dieťa začalo pozerať ako na otca a vytvoril sa medzi nimi blízky vzťah. 

Muž začal dievča zneužívať minulý rok v marci a incestné správanie pokračovalo až do decembra. Zahŕňalo vzájomnú masturbáciu, orálny sex a v štyroch prípadoch pohlavný styk, kedy miesto kondómu použil uzatvárateľné vrecko na desiatu. 

Pri poslednom raze sa však "prezervatív" pretrhol. Dievčaťu v lekárni pre jeho mladý vek odmietli predať tabletku proti otehoteniu, preto zašlo do nemocnice, kde si vyžiadali súhlas rodiča. Keď sa matka o tom dozvedela, manžel vyšiel s pravdou von a žena zašla na políciu. Podľa Heywoodovej muž tvrdil, že bol do nevlastnej dcéry zamilovaný. 

Súd mu za spáchané trestné činy vymeral päť rokov väzenia a nariadil ústavnú sexuologickú liečbu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu