Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sestry mali biť dedka tehlami po hlave, chceli dediť!

Dedko ostali na hlave nepekné jazvy Zobraziť galériu (3)
Dedko ostali na hlave nepekné jazvy

WINCHESTER - Dve britské školáčky mali byť podľa všetkého súčasťou šokujúceho rodinného sprisahania, keď chceli zabiť svojho starého otca, aby sa tak rýchlejšie dostali k jeho peniazom a domu.

Sestry (14 a 15) spolu so svojou matkou (48), bratom (18) a jeho priateľkou (16) zosnovali plán, ako sa zbaviť nepohodlého príbuzného. Na internete sa snažili nájsť najľahší spôsob, ako zabiť starého človeka. Polícia pri prehľadávaní ich počítača zistila, že do Googlu zadávali spojenia ako "ako niekoho zabiť" či "desať najjednoduchších spôsobov, ako niekoho zavraždiť bez stopy".

Dedka sa najprv snažili vystrašiť tým, že do jeho okna hádzali tehly. Potom zašli ďalej; minulý rok v novembri ho vylákali z bungalovu, v ktorom žije so svojou 87-ročnou ženou. Keď vyšiel von, vnučky ho začali udierať tehlami, ktoré mali zabalené v plastikovom vrecku. Medzitým jeho vnuk vbehol do domu a ukradol mu dôchodok. Hneď nato privolala jedna z dievčat políciu, ktorej povedala, že dedko sa pošmykol a spadol.

Rodina po dedičstve starého otca túžila tak veľmi, že im nestačili ani štedré dary, ktoré im kupoval. Dcéra napríklad od neho len pár mesiacov pred útokom dostala auto.

Piati obžalovaní teraz čelia obvineniu zo sprisahania za účelom spáchania vraždy a z trestného činu ťažkého ublíženia na zdraví 89-ročného penzistu, ktorý trpí demenciou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu