Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Prababičku dobodal do tváre, zadusila sa vlastnou krvou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PLZEŇ - Beštia v ľudskej koži vyrástla z mladého Kamila Rudolfa (22) z českého Habartova. Mladík, ktorý od 15-tich rokov len fetuje, hrá na automatoch a okráda rodinu, brutálne zavraždil svoju vlastnú prababku (86). Dôvod? Ani nevie.

"V ten deň som sa prechádzal po Habartove, mal som v sebe pervitín a fajčil som marihuanu," cituje mladíka server novinky.cz. "Chcel som si niekam ešte sadnúť, ale nemal som peniaze. Napadlo ma zájsť za prabababičkou, aby mi nejaké požičala," uviedol.

Kamil bol v poriadnom drogovom rauši a príliš si nepamätá, čo bolo potom. Vie, že starenku o peniaze žiadal aj to, že mal v ruke jej peňaženku. "To, že by som jej bol schopný tak ublížiť, na to si vôbec nespomínam," zaprisahával sa na súde.

Mladík asi vytesnil z pamäte spomienky na svoje činy. Podľa žaloby totiž prababku brutálne napadol. Najprv ju bil päsťami do  tváre, potom ju začal skrutkovačom bodať do zadnej časti hlavy. Keď žena spadla na zem, bodal ju ďalej priamo do tváre! Dôchodkyňa skonala kvôli mnohopočetným zraneniam, krvácaniu do mozgu aj preto, že sa dusila vlastnou krvou.

Kamila súd nešetril. Za vraždu dostal výnimočný trest, 24 rokov za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu