Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Učiteľku nazval lenivou kravou s vaginálnym oparom!

Simon Parker Zobraziť galériu (2)
Simon Parker

BIRMINGHAM - Riaditeľovi základnej školy v anglickom grófstve Essex, ktorý niekoľko rokov znepríjemňoval život svojim zamestnancom a rodičom žiakov, udelili doživotný zákaz učenia.

Simon Parker šikanoval a zastrašoval svojich podriadených a v rokoch 2008 až 2009. Rodičov niektorých detí nazýval "moslimskými sráčmi" a jednej učiteľke dokonca vynadal do "čiernych ku**ev".

Jeho rasistické a sexistické poznámky na adresu kolegov nemali konca kraja. Ďalšiu mal kvôli niekoľkodňovej absencii nazvať "lenivou kravou, ktorá sa ulieva z práce, pretože má vaginálny opar".

Na riaditeľa nakoniec podali zamestnanci školy v meste Chigwell sťažnosť. Zahanbený Parker sa však na disciplinárne konanie nedostavil. Všeobecná rada pre výučbu ho uznala vinným z "neprijateľného profesijného správania" a odstránili ho z registra učiteľov.

"Voči svojim kolegom, žiakom a ich rodičom dlhodobo prejavoval neúctivý postoj a zneužíval svoje postavenie. Jeho správanie je neospravedlniteľné," uviedol predseda rady Tony Neal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu