Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ďalšia obeť šikany? Dievčatko (8) sa obesilo v lese!

Tori Wilsonová Zobraziť galériu (3)
Tori Wilsonová (Zdroj: cbs19.tv)

LONDÝN/BRATISLAVA - Malé dievčatko z amerického mesta Palestine v štáte Texas našli mŕtve iba 80 metrov od domu po tom, čo zmizlo z grilovačky. Podľa polície sa Tori Wilsonová sama obesila, pretože ju šikanovali.

Dievčatko údajne o samovražde rozprávalo aj v minulosti a dokonca pred jedným z kamarátov strčilo hlavu do slučky. 

"Zdá sa, že išlo o dobrú študentku bez problémov v škole, ale dostali sme informácie, že mohla byť obeťou šikany," uviedol oblastný šerif Greg Taylor. Údajne k útoku malo prísť aj v deň jej smrti, ale vyšetrovatelia nenašli žiadnych konkrétnych vinníkov. Učitelia dievča opísali ako milú žiačku, ktorú mali radi.

V deň zmiznutia, 17. apríla, sa mala hrať v okolí grilpárty. "Všetky deti prišli dovnútra a (Tori) sa vrátila do lesa, hovorila, že si niečo zabudla. Keď sa neukázala, jej rodina ju išla hľadať a našla ju obesenú," uviedol šerif.

Polícia vylúčila nešťastnú náhodu, ale na mieste činu bolo iba málo dôkazov.  Až pitva určila samovraždu ako príčinu smrti. 

Škola vyjadrila rodine sústrasť. Šerif opísal Torinu smrť ako znepokojujúcu: "Nikdy sa nedozvieme prečo. Ako 8-ročné dieťa môže prísť k tomuto záveru? Bohužiaľ, to nie je úplne ojedinelý prípad." Rodičov preto nabáda, aby si na svojich deťoch všímali varovné signály.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu