Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Zrazil dievčatko (10) a potom ho znova úmyselne prešiel!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PEKING - Polícia v juhovýchodnej Číne v pondelok zadržala motoristu, ktorý v sobotu zrazil šesťročné dievčatko a potom po ňom znova údajne úmyselne prešiell, napísala agentúra AFP.

Nehodu v meste Fu-čou, metropole provincie Fu-ťien, videlo na vlastné oči niekoľko šokovaných svedkov, ktorí opísali, ako zhruba päťdesiatročný vodič zrazil šesťročné dievča, obrátil auto a úmyselne ju znova prešiel.
 
"Vrátil sa kúsok späť, potom išiel dopredu a zrazil ju pravým predným kolesom," povedal miestnemu denníku Strait Metropolitan Daily svedok Čchen Ji. "Bolo to príšerné, musel som zavrieť oči. Úplne desivé." Dievčatko neskôr v nemocnici vyhlásili za mŕtvu.
 
Pokračuje tak séria prípadov cestných vrážd, ktoré v posledných mesiacoch plnia titulky čínskych novín aj internetové diskusie. K takýmto vrahom patrí aj dvadsaťjedenročný muž, ktorý zrazil autom žobráčku, o hodinu neskôr sa na miesto vrátil a ešte raz ju zrazil, aby sa ubezpečil, že je naozaj mŕtva a nebude ho môcť identifikovať. Alebo dvadsaťjedenročný nadaný študent hudby Jao Ťia-sin, ktorý minulý mesiac dostal trest smrti za to, že dobodal cyklistku, ktorú zranil pri dopravnej nehode.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu