Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Muža našli ukrižovaného s tŕňovou korunou na hlave!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: SITA)

SOUL - V juhokórejskom meste Mungjong našli telo ukrižovaného muža. Tamojšia polícia dnes uviedla, že mal ruky a nohy pribité k drevenému krížu a na hlave tŕňovú korunu. Mŕtvolu v spodnej bielizni objavili v pondelok v opustenom kameňolome.

Muž mal na boku hrudníka ranu a krk, ramená a brucho obviazané nylonovými strunami. Po stranách hlavného kríža boli vztýčené dva menšie.

Polícia v stane blízko takmer biblického výjavu našla klince, kladivo, elektrickú vŕtačku, kúsky dreva a návod, ako zostrojiť kríž. Neďaleko stálo auto patriace údajne 58-ročnému mužovi s priezviskom Kim. V súčasnosti sa čaká na expertízu súdneho znalca. Tá má objasniť, kedy presne a ako muž zomrel a či išlo o vraždu, alebo samovraždu.

Ukrižovanie Ježiša si kresťanský svet pripomínal na Veľkú noc predminulý týždeň. Pri tej príležitosti sa vo svete konali jeho rôzne stvárnenia. Na Filipínach desiatky veriacich absolvujú sebabičovanie a niekoľko sa ich tam vždy necháva na niekoľko minút pribiť na kríž.

Scenéria ukrižovania Ježiša Krista býva na základe biblie zobrazovaná tak, že po stranách Ježišovho kríža sú dvaja zlodeji. Ježiš má na hlave tŕňovú korunu a cez bedrá kus súkna. Na jeho hrudi je diera od kopije rímskeho vojaka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu