Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Gang chcel ukradnúť bankomat, s pomocou bagra!

Bager poškodil budovu banku, ktorú pravdepodobne zrovnajú so zemou Zobraziť galériu (3)
Bager poškodil budovu banku, ktorú pravdepodobne zrovnajú so zemou

DUBLIN - Skupina šiestich maskovaných lupičov sa v nedeľu pred šiestou hodinou ráno pokúsila v írskej obci Tinahely ukradnúť bankomat. Jednému mužovi sa dokonca vyhrážali zabitím, pretože ich pri čine filmoval.

Muži však z miesta činu ušli v ukradnutom aute len s malou hotovosťou, pretože bankomatové zariadenie spod sutín nevedeli vyhrabať.

Simon Byrne, ktorý prevádzkuje hostinec naproti banke si po tom ako začul alarm myslel, že niekde horí. Vyšiel z domu a namiesto požiaru uvidel ako sa lupiči pokúšajú zmocniť bankomatu. Po dobu asi pätnástich minút všetko nakrúcal. Potom mu však jeden člen gangu priložil ku hlave zbraň a vyhrážal sa mu, že ak sa nevráti do domu, zabije ho.

Polícia predpokladá, že lupiči nechceli zrovnať so zemou celú budovu. "Ich cieľom bol bankomat, hluk z miesta činu ale zobudil viacerých obyvateľov mestečka. Lupiči sa zľakli a utiekli preč," povedal hovorca miestnej polície.

Banku teraz budú musieť úplne prestavať. Bager totiž poškodil prednú stenu, čoho dôsledkom bolo zrútenie strechy a poschodí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu