Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Neprešiel cez casting, v televízii nastražil bomby!

Miesto nakrúcania reality šou Dom 2
Miesto nakrúcania reality šou Dom 2

MOSKVA - Neúspešný uchádzač o účasť v reality šou jednej z ruských televízií má byť za bombovým útokom, ku ktorému došlo v nedeľu neďaleko Moskvy.

Polícia tvrdí, že za výbuchom, ktorý zranil ochrankára, je muž (39), ktorého už zatkla a obvinila z výroby a umiestnenia bomby.

Muž napriek opakovaným pokusom neprešiel cez vstupné kastingy ruskej verzie reality šou ´Big Brother´, známej pod názvom Dom 2. Za neúspech sa mal už v minulosti vyhrážať producentom relácie, ktorej hlavou výhrou je rodinný dom.

Ďalšie dve explózie dnes vyvolali paniku v ruskom Volgograde, kde skoro ráno vybuchla nálož pri mestskom dopravnom inšpektoráte. Druhý podozrivý predmet zneškodnili pred budovou akadémie ministerstva vnútra. Podľa ruských médií výbuchy nespôsobili smrť ani zranenie osôb. 

Na prvú nálož políciu upozornil anonymný telefonát. Trhavina explodovala po príchode policajtov a hoci obsahovala pre zvýšenie účinku drobné kovové predmety, výbuch nikoho nezranil. Polícia po páchateľoch zatiaľ bezvýsledne pátra.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu