Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nepáčila sa mu, dcére zastrelil lesbickú priateľku!

Obeť nahnevaného muža Norma Hurtadová
Obeť nahnevaného muža Norma Hurtadová

SYDNEY/BRATISLAVA - Muža z Texasu rozčúlilo, že jeho dospievajúca dcéra (18) si začala s lesbičkou. Podľa polície Jose Alfonso Avilés (45) zastrelil Normu Hurtadovú (24) aj jej matku v ich dome v Austine. Ak ho uznajú vinným, hrozí mu trest smrti.

Polícia uviedla, že prenasledovala aj iného muža, ktorý utiekol z miesta činu spolu s Avilésom v zelenom SUV. Počas streľby sa mužova dcéra nachádzala v dome svojej priateľky a našla ju aj jej matku ležať mŕtve na podlahe.

Avilés neschvaľoval, že má dcéra niekoľkomesačný vzťah s Normou. "Ich vzájomná náklonnosť vyvolala spor medzi dvoma rodinami, ktorá sa zmenila v tragédiu, hrozný čin násilia, ktorý viedol k smrti dvoch osôb," uviedol policajný nadporučík Curtis Gena.

Normina kamarátka povedala polícii, že "videla textovú správu od Avilésa Norme, v ktorej sa vyhrážal zabitím jej aj matke" mesiac pred ich vraždou. Muža chytili po tom, ako sa jeho žena Roselia Martinezová polícii zdôverila, že jej manžel mal vypité a vlastní automatickú pištoľ.

Podľa príbuzného sa mu Avilés pod vplyvom alkoholu priznal, že mal "urobiť niečo". Polícia muža na druhý deň zatkla a poslala do väzby. Teraz sa rozhodne, či bude vražda klasifikovaná ako zločin z nenávisti.



Zastrelená lesbička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu