Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Musela si vybrať, buď zachráni dcéru alebo syna!

Rachel s Jackom a Isabellou
Rachel s Jackom a Isabellou

ESSEX - Sofiina voľba čakala na nič netušiacu Rachel Edwardsovú, keď minulý rok koncom leta cestovala so svojimi dvoma deťmi na dovolenku. Ich auto počas jazdy narazilo na cestný výmoľ a prevrátilo sa do priekopy. O nehode, pri ktorej prišla o syna, prvýkrát prehovorila až nedávno.

Žene sa z vozidla, ktoré sa rýchlo začalo plniť vodou, podarilo vyplávať na povrch. Vzápätí sa vrátila pod hladinu, aby zachránila svoje deti. Čas mala však na to, aby pomohla len jednému z nich.

"Otvorila som zadné dvere a a ucítila Isabellino rameno. Chytila som ju za ruku a vytiahla von. Nemala som ju ale kde odložiť, lebo som nedokázala doplávať na breh. Tak som len čakala na pomoc," opisuje udalosti nešťastná Rachel, ktorá je teraz v šiestom mesiaci tehotenstva.

Polícia neskôr chlapca vytiahla, bol už ale mŕtvy. "Každé ráno sa zobúdzam s myšlienkou na to, ako by som vtedy mohla zachrániť obe moje deti. Chcela som sa potopiť späť a vytiahnuť aj Jacka, ale to by znamenalo, že by som prišla o Isabellu," povedala Rachel.

Zarážajúci na nehode je i fakt, že v osudný augustový deň na danej ceste kvôli viacerým sťažnostiam ohľadom jej zlej kvality vykonali inšpekciu a vyhlásili ju za bezpečnú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu