Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Brata kryl pred zdivočelým zvieraťom vlastným telom!

Timo tesne po útoku psa Zobraziť galériu (2)
Timo tesne po útoku psa

HOMESTEAD - Tomu sa hovorí súrodenecká láska! Keď Tima a Carlosa Pereza nedávno napadol v ich floridskom dome rozzúrený pes, jediné na čo chlapec myslel bolo, aby pred ním ochránil svojho mladšieho brata.

Kríženec nemeckého ovčiaka utiekol z neďalekého pozemku a chlapcov napadol v záhrade ich domu, kde sa hrali so susedom. Dostal sa tam pomedzi dieru, ktorú vyhrabal pod plotom.

Pri pohľade na agresívneho psa sa však šesťročný Timo viac ako o seba bál o bezpečnosť štvorročného Carlosa a takisto starého kamaráta. Uvedomoval si, že v tej chvíli nie je nablízku nikto iný, kto by ich mohol ochrániť.

Dvaja mladší chlapci sa ukryli pod nákladné auto zatiaľ čo Timo sa snažil zdivočelé zviera odohnať. Pes sa mu však stihol zahryznúť do ramena a hlavy a spôsobiť mu tak pomerne hlboké zranenia. Potom si ľahol pred brata a čakal kým sa pes ukľudní. Toho po čase prestali chlapci zaujímať a utiekol preč. Až potom Timo vyliezol spod auta a vyhľadal pomoc.

Správa o jeho udatnosti sa rýchlo rozšírila po okolí a teraz ho už každý považuje za hrdinu. Timo je ale tak veľkou pozornosťou zo strany verejnosti zmätený a tvrdí, že "len robil to čo musel". Polícia vyhľadala majiteľa psa a ten im potvrdil, že zviera utratil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu