Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Milencovu babičku pomáhal rozpustiť v hydroxide sodnom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/KLATOV - Neuveriteľnú brutalitu mali vlani ukázať dvaja mladí homosexuáli z Česka. Žaloba ich viní z toho, že zavraždili babičku (79) jedného z nich a jej telo sa pokúsili rozpustiť v chemikáliach.

Petr, priateľ podareného vnuka, sa v pondelok čiastočne priznal, napísal portál novinky.cz. Poprel síce, že by bol za smrť starenky zodpovedný, priznal však, že pomáhal zháňať hydroxid sodný.

"V ten deň pani, ktorá bola priateľovou babičkou, prišla do našej izby a začala na mňa kričať a nadávať mi. Ja som s ňou zatriasol, ona potom ustúpila dozadu, zakopla o šnúru počítača a spadla na zem. Keď ležala, vzal nôž, ktorý sme používali na otváranie krabicového vína, kričal na ňu a bodol do nej. Chcel som volať políciu, ale on mi v tom zabránil a poslal ma po ten hydroxid...," vypovedal pred súdom Petr.

Aj keď išlo o babičku jeho partnera, podľa Petra ho jej smrť nijako výraznejšie nerozrušila. Mladíci išli údajne po čine nakúpiť víno a vodku. Na telefonáty zvyšku babičkinej rodiny odpovedali, že je von so psíkom, alebo spí.

Znalci však s Petrovou verziou nesúhlasia, podľa nich musela byť žena zabitá iným spôsobom. Podľa nich ju zavraždil práve on štyrmi ranami do hrude. Dôchodkyňa zomrela na vnútorné krvácanie. Mladíkovho milenca museli hospitalizovať na psychiatrii, preto ho ani len nevypočuli. Údajnému vrahovi hrozí až 18 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu