Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Kradol medené káble, skončil s ťažkými popáleninami!

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto (Zdroj: Jupiterimages)

ŠUMPERK - Chcel ukradnúť medené káble, po zásahu prúdom skončil s ťažkými zraneniami. K udalosti došlo vo štvrtok v českom Zábřehu, kde sa mladík (17) vlámal do areálu bývalého podniku.

Informovala o tom policajná hovorkyňa Marie Šafářová.

Mladík podľa záchranárov utrpel popáleniny tretieho stupňa na takmer 20 percentách tela. Letecky ho transportovali na popáleninové centrum ostravskej nemocnice.

Do areálu sa spoločne s mladíkom vlámali ďalší dvaja muži (21 a 38). "Podozriví vnikli do murovanej haly v areáli bývalého podniku Perla v Zábřehu. V prvom poschodí haly vypáčili drôtené dvere od elektrického zariadenia. Tu sa potom najmladší z trojice pokúsil vyliezť na elektrické zariadenia, aby odcudzil medené káble a iný kovový materiál. Bol však zasiahnutý elektrickým prúdom a spadol na zem, "povedala hovorkyňa.

Jeho spoločníci na miesto okamžite privolali pomoc. "Mladík utrpel popáleniny na horných a dolných končatinách. Boli to hlboké popáleniny po zasiahnutí prúdom. Na mieste sme ho uspali, aby netrpel pri transporte," povedal  Jan Weinberg zo záchrannej služby. Trojicu polícia podozrieva z pokusu o krádež, prípad naďalej vyšetruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu