Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Rozmaznaná ženuška v kasíne prehrala 14 miliónov!

Jennifer Dennisonová
Jennifer Dennisonová

LONDÝN/BRATISLAVA - Američanka Jennifer Dennisonová (42) sa kruto odplatila svojim svokrovcom za lásku, ktorú jej preukazovali. Páru, kde manželka trpí demenciou, siahla na životné úspory. Nedokázala totiž odolať kasínu a hazardným hrám. Ako sa vrtkavá šťastena obracala, za dva roky prehrala 14 miliónov dolárov!

Jennifer mala prístup k peniazom, keďže jej manžel Scott mal plnú moc nad rodičovskými financiami. Údajne si nebol vedomý, že jeho podarená žena pravidelne navštevuje kasíno vo floridskej Tampe.

Detektívom sa podarilo zohnať záznamy, ktoré ukazujú Jenniferine výhry aj prehry. Podľa polície častokrát prišla k veľkým sumám peňazí, ale všetky napumpovala späť do automatov. Počas jedného z najplodnejších dní minula 250-tisíc dolárov.

Jennifer bola vydatá za najmladšieho syna Dennisonovcov deväť rokov, než došlo k odlúčeniu, keď sa v auguste minulého roka prišlo na jej krádeže. Za ten čas sa jej však podarilo minúť toľko úspor, že páru, ktorý bol zosobášený 52 rokov, zostalo len 7-tisíc dolárov.

Starý pán Dennison sa však nad stratou peňazí veľmi neznepokojuje. Je však rád, že jeho manželka kvôli demencii nemá potuchy, čo sa stalo. Jennifer obvinili z vykorisťovania, organizovaného podvodu a falšovania šekov. Výšku kaucie stanovili na 64-tisíc.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu