Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ihla v sedadle prepichla chlapcovi (13) pľúca

Ilustračné foto
Ilustračné foto

KLADNO - Mimoriadne nebezpečná "zábavka" sa rozšírila po Česku. V sedadlách autobusov sa začínajú objavovať ihly alebo iné ostré predmety. V jednom prípade sa výrastkovia netešili a skončili na polícii, v druhom prípade sa vážne zranil chlapec.

Chlapec si v utorok popoludní sadol na sedadlo stredočeského školského autobusu. Začal sa správať čudne. Jeho kamarát išiel za vodičom a oznámil, že chlapec sa asi o niečo zranil. Vodič zastavil a spolu s ostatnými ho prezrel. Na koži však našli len malú bodku, ktorá vyzerala ako uštipnutie hmyzom.

Žiak mal veľké šťastie, že autobusár sa napriek tomu rozhodol, že prípad oznámi ústrediu, ktoré zavolalo sanitku. Zdravotníci prišli na miesto za niekoľko minút. Lekár tiež videl len miniatúrny vpich pod ľavou lopatkou. Ako uviedol denik.cz, chlapca, ktorému bolo zle, naložili do sanitky.

Banálny prípad sa v nemocnici zmenil na vážne ohrozenie života. Chlapec bol hospitalizovaný a napokon skončil v Prahe, kde sa podrobil niekoľkohodinovej operácii. Pri nej mu z pľúc vybrali dlhú ihlu! Incident začala riešiť polícia ako podozrenie z ublíženia na zdraví.

Len deň predtým sa podobný prípad, našťastie s menej vážnymi dôsledkami, odohral v Prahe. Osemnásťroční výrastkovia umiestňovali do sedadel autobusu MHD ostré predmety. Nenápadne si presadali z jedného sdadla do druhého a potom vystúpili. Čoskoro však skončili na polícii, kde mali čo vysvetľovať. Nikomu z pasažierov sa nič nestalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu