Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Manželku Miloša Zemana zamestnal Klaus na hrade

Miloš Zeman
Miloš Zeman

PRAHA - Manželku bývalého českého sociálnodemokratického premiéra Miloša Zemana zamestnali na Pražskom hrade. Informoval o tom v sobotu internetový portál reflex.cz.

Václav Klaus a Miloš Zeman boli kedysi v krajine najväčšími politickými súpermi. Vždy sa však k sebe správali relatívne slušne a v ich sporoch nebolo nič osobného, konštatuje ďalej server a pýta sa, či práve to bolo dôvodom, že Ivana Zemanová pracuje na Hrade.

Zemanová nastúpila medzi zamestnancov prezidenta Václava Klausa v piatok 1. apríla, ale aprílový žart to nebol. Bude pôsobiť vo funkcii asistentky, nebude mať žiadne väčšie právomoci a jej postavenie je v podstate bezvýznamné.

Zaujímavé však je, že z Pražského hradu sa k práci Ivany Zemanovej nechce nikto oficiálne vyjadriť. Hovorca prezidenta Radim Ochvat, ktorý je s hlavou štátu na návšteve Argentíny, Reflexu povedal, že o pôsobení Zemanovej na Hrade nič nevie, pretože je v cudzine. Podobne odpovedal i Ladislav Jakl, tajomník prezidenta a šéf politického odboru.

Práca Zemanovej v administratíve prezidenta nie je ničím významným a dôležitým, ale prečo o tom nechce povedať nikto ani slovo, je záhadou, dodal server.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu