Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Policajt spôsobil haváriu, uniformu si dal naruby a utiekol!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

VARNSDORF - Na požičanom Porsche mal počas služby zaviniť dopravnú nehodu a z miesta ujsť bez toho, aby posádke druhého auta poskytol pomoc.

Prípadom policajta z českého Varnsdorfu, ktorý je podozrivý zo spôsobenia a úteku od havárie, ku ktorej došlo v apríli minulého roku, sa zaoberá inšpekcia.

Inšpekcia ho zatkla a vypočula ešte minulý týždeň a prípad postúpila okresnej prokuratúre v Ústí nad Labem. Policajta teraz vyšetrujú na slobode. "Bol vinníkom dopravnej nehody a z miesta odišiel bez poskytnutia prvej pomoci zranenému účastníkovi tejto dopravnej nehody," povedala hovorkyňa policajnej inšpekcie Radka Sandorová. Okresný prokurátor už dal súhlas so začatím trestného stíhania.

O prípade infotmovala televízia Nova. Podľa nej policajt prechádzal Varnsdorf v terénnom vozidle značky Porsche, ktoré si požičal od svojej priateľky. Silné auto ale nezvládol a v zákrute vytlačil iné auto mimo cesty.

Televízia uviedla, že v čase nehody bol v službe. Pri úteku z miesta havárie si údajne obliekol uniformu naruby, aby nebolo vidieť nápis polícia a dobehol na stanicu, kde pokračoval v práci. Hovorkyňa krajskej polície v Ústí nad Labem zatiaľ nevedela potvrdiť, či policajta postavili mimo službu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu