Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Matka našla dievčatká (8, 11) ubité a ubodané na smrť

Ilustračné foto
Ilustračné foto

KRAILLING/ MNÍCHOV - Kriminalisti z nemeckej spolkovej krajiny Bavorsko po celý víkend intenzívne pracovali na objasnení brutálnej vraždy dvoch sestier v Kraillingu pri Mníchove, ku ktorej došlo v noci na štvrtok 24. marca.

Napriek desiatkam podnetov od občanov a vypísanej odmene za informácie, ktoré by poslúžili k objasneniu činu, však horúcu stopu predbežne nemajú.

Matka oboch dievčatiek, jedenásťročnej Sharon a osemročnej Chiary, ktorá nežije s ich otcom, odišla v neskorých večerných hodinách do neďalekého hostinca, aby tam pomohla svojmu priateľovi. Dievčatká zostali doma za nezamknutými vchodovými dverami, cez ktoré vošiel zrejme páchateľ. Ten sestry ubodal a ubil. Na telách oboch sa našli pri pitve početné stopy po násilí, nie však indície naznačujúce sexuálny motív činu.

Vzťah medzi obeťami zločinu a ich otcom bol vraj dobrý, matka sa o ne starala s mimoriadnou láskou. Celé okolie dejiska zločinu tak iba krúti nad nezmyselnou smrťou sestier v očakávaní rýchleho vypátrania a adekvátneho potrestania ich vraha.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu