Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Milionár si kupoval pizzu kartou, ktorú stratil študent!

Milionár sa tešil, že míňa z cudzieho
Milionár sa tešil, že míňa z cudzieho

MIAMI - Hoci sám je boháč, nevadilo mu míňať z cudzieho! Americký milionár doplatil na to, že používal bankomatovú kartu, ktorú stratil jeden študent. Úsmev z tváre sa mu vzápätí stratil, keď ho pri kupovaní pizze zadržala polícia a obvinila ho z krádeže a falšovania.

Majetok zubára Richarda Ludwiga (54) činí okolo štyroch miliónov dolárov, avšak keď našiel platobnú kartu na zemi na parkovisku nákupného centra, namiesto toho, aby ju odovzdal na polícii, nechal si ju. Hneď si aj objednal dve extrapizze po 20 plus 20 dolárov a radoval sa z toho, že si užíva za cudzie peniaze.

Medzitým majiteľ platobnej karty zistil, že ju stratil a oznámil to banke. Tá ho vzápätí informovala, že kartou sa už platilo. Študent neváhal a hneď zavolal políciu, ktorá "chytila kartového zubára za uši", keď čakal na pizze. Polícii uviedol, že nemá problémy s peniazmi, pretože vlastní milióny.

Z pozície "zlodeja" sa ešte zubár môže pred súdom ako-tak pretvoriť na "nepoctivého nálezcu", ale nemôže sa vyzuť z obvinenia pre falšovanie. Pri platení kartou totiž podpísal meno študenta, informovali miestne floridské noviny Orlando Sentinel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu