Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

On v nemocnici, ona pred oltárom: Zosobášili sa cez Skype!

Nevesta stojí pred oltárom sama Zobraziť galériu (3)
Nevesta stojí pred oltárom sama

BRATISLAVA - Kalifornský pár z Fullertonu sa v sobotu zosobášil prostredníctvom internetovej komunikačnej aplikácie Skype po tom, čo ženícha museli hospitalizovať s pľúcnou infekciou. Samuel Kim a Helen Oh sa pre tento netradičný spôsob sobáša rozhodli najmä preto, že na svadbu prišli príbuzní a priatelia až z New Yorku a rodnej Kórey.

Dvadsaťsedemročný Kim začal minulý týždeň vykašliavať krv, bál sa to ale oznámiť svojej snúbenici. Keď sa však jeho stav zhoršil a museli ho prijať do UCI Medical Center v meste Orange, dvojica sa rozhodla vymyslieť improvizované riešenie.

Svadbu cez Skype nakrúcalo päť kameramanov a záznam premietali približne 500 hosťom na obrovských obrazovkách, ktoré nainštalovali v kostole. Samotný ženích mal v nemocničnej izbe iba svoj notebook.

"Hostia povedali, že to bolo inšpiratívne. Naozaj obdivovali moju snúbenicu, že dokázala stáť pred oltárom sama a neplakať," uviedol Kim. Jeho rovnako stará manželka priznala, že svadba nebola dokonalá, ale zároveň dodala, že hostia boli šťastní.

"Povedal, že mi to vynahradí. Sľúbil mi, že bude tým najlepším manželom na svete. Cítil sa hrozne, že tam nemohol byť," vyhlásila Oh, ktorú manžel prekvapil letenkami do Európy. Pár tak po Kimovom prepustení z nemocnice odcestuje na svadobnú cestu do Paríža a Prahy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu