Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Zavraždili mladú matku, jej telo hnilo pod parketami!

Nicole bola nezvestná tri týždne, potom ju našli mŕtvu Zobraziť galériu (3)
Nicole bola nezvestná tri týždne, potom ju našli mŕtvu

BIRMINGHAM - Mladá mamička Nicole Cartmellová zmizla v deň svatého Valentína. Odvtedy po nej pátralo množstvo policajtov i rodina. Jej telo nakoniec objavili minulý týždeň v podlahe rodinného domu!

Zmiznutie osemnásťročnej Nicole rodičia nahlásili po tom, ako si u nich nevyzdvihla svojho šesťtýždňového syna. Mladá žena mala priateľa, s ktorým sa však podľa jeho slov rozišla krátko predtým, než zmizla.

Nicoline pozostatky našli policajti minulú stredu keď k nej domov prišli vyšetriť použitie jej kreditnej karty. Zacítili prenikavý zápach vychádzajúci spod zeme, tak nadvihli parkety kde sa nachádzalo nebohé telo tínedžerky. Jednu z policajtiek nález tak šokoval, že s plačom vybehla z domu kde ju museli upokojiť kolegovia.

Včera polícia zadržala dvoch mladíkov podozrivých z jej vraždy. Mali by nimi byť bývalý priateľ Stephen Devesey (20) a jeho kamarát (18). Podľa susedov mala Nicole so Stephenom "búrlivý vzťah" a údajne mu krátko pred smrťou povedala, že nie je biologickým otcom jej syna.

"Keď sa pred pár mesiacmi prisťahovali, zdalo sa byť všetko v poriadku. "Potom však začali hádky sprevádzané krikom a búchaním," uviedla priateľka obete Abi. Nicolini rodičia Gary a Julie sú smrťou dcéry zdrvení a dúfajú, že prípad sa čoskoro objasní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu