Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vyziabnutý šéf Apple bolestivo kráča k autu!

Steve Jobs bojuje s rakovinou pankreasu Zobraziť galériu (5)
Steve Jobs bojuje s rakovinou pankreasu

LONDÝN/BRATISLAVA - Hoci prešiel iba pár krokov, na šéfovi Apple vidno, že musel vynaložiť veľa úsilia. Po fotografiách sa objavilo aj video ako vychudnutý Steve Jobs kráča z kaviarne k autu. Jeho zdravie vyzerá byť veľmi podlomené.

K záberom, ktoré minulý týždeň priniesol bulvárny denník National Enquirer pribudlo aj video. To včera uverejnil americký portál radaronline.com. Steve Jobs vychádza 8. februára so svojou manželkou Laurene z kaviarne, nastupuje do auta v kalifornskom Palo Alto a mieri do centra na liečbu rakoviny.

Pokým Laurene svižne nastúpi ako šoférka, šéf Apple prichádza k dverám spolujazdca len veľmi opatrne, kráča pomaly a neisto. Zdá sa, že pre vychudnutého muža sú dvere auta ťažké a nasadanie predstavuje zrejme bolestivý proces.

"Súdiac podľa fotiek, je blízko konca. Povedal by som, že má šesť týždňov. Je vychudnutý a vyzerá, že stratil veľa svalovej hmoty, čo znamená veľmi zlú prognózu," vyjadril sa pre Enquirer jeden z lekárov.

Počítačový génius oznámil minulý mesiac, že odchádza kvôli rakovine slinivky brušnej na zdravotnú dovolenku. Napriek tomu sa dal stále zastihnúť v sídle firmy v Kalifornii a podieľal sa na všetkých strategických rozhodnutiach z domu.

Šéf Apple, ktorého majetok sa odhaduje na 6 miliárd dolárov (4,8 miliardy eur), zvádza so zákernou chorobou už sedem rokov statočný boj. Deň pred odfotografovaním dokonca strávil celý deň v práci. Spoločnosť sa k jeho zdravotnému stavu odmietla vyjadriť.

 

Video nie je vhodné pre ľudí s citlivou povahou

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu