Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Horor na detskej oslave: Dievča odfúklo spolu s hradom!

Nafukovací hrad odvial silný vietor Zobraziť galériu (3)
Nafukovací hrad odvial silný vietor

PHOENIX - Deväťročné dievčatko museli previezť do nemocnice po tom, ako ju spolu s nafukovacím hradom odvial vietor o sile 257 kilometrov za hodinu.

Alison Barayová sa počas narodeninovej oslavy hrala na záhrade v nafukovacom hrade keď sa v jednej chvíli strhol silný vietor a odfúkol ju o niekoľko desiatok metrov ďalej.

Dievčatko pristálo na streche vedľajšieho domu, s početnými zraneniami a modrinami. V skákacom hrade bola spolu s ňou aj jej jedenásťročná sestra Jessica, tú však odvial silný prúd ešte predtým než konštrukcia vzlietla do vzduchu. Hrad sa uvoľnil napriek tomu, že bol k zemi pripevnený kovovými kolíkmi.

"Ešte stále bol nafúknutý. Potom narazil do môjho domu tak silno, že som si pomyslela, že to dievča určite taký náraz neprežije," uviedla suseda Tonya Rerecichová. "Nič také som v živote nevidela. Ten víchor sa prihnal z ničoho nič a o dve minúty už bolo po všetkom."

Alison dostal dole zo strechy jej otec s pomocou susedovho rebríka. Dievčinu ošetrili najprv na mieste, potom ju so zraneniami hlavy a otrasom mozgu previezli do nemocnice. K nehode došlo v meste Marana v americkej Arizone.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu