Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Polonahý kongresman si hľadal známosť na internete

Christopher Lee si hľadal známosť na internete
Christopher Lee si hľadal známosť na internete

NEW YORK - Americký republikánsky kongresman Christopher Lee zo štátu New York doplatil na pokus dohodnúť si pomocou internetovej zoznamky nezáväzný vzťah. V stredu sa v amerických médiách objavila jeho fotografia, ktorú e-mailom poslal žene inzerujúcej na populárnom serveri Craigslist.

Ženatý zákonodarca sa ju snažil nalákať na svoju postavu, bol preto na nich od pása hore nahý. Krátko po zverejnení fotografie podal rezignáciu.

"Dokáže mi niekto, že tu všetci muži nevyzerajú ako ropuchy?" stálo v inzeráte, na ktorý štyridsaťšesťročný Lee odpovedal. Vo svojej reakcii sa označil za urasteného, zábavného chlapíka na úrovni, ktorý má 39 rokov a pracuje vo Washingtone ako lobista.

Žena mu odpovedala koketne. Lee jej na to poslal polonahú snímku, ktorý urobil pomocu svojho mobilného telefónu. Žena sa ho potom spýtala, či svoje fotografie takto ženám zasiela zvyčajne. "Pardón. To je všetko, čo mám," odpovedal Lee, ktorý má so svojou manželkou jedného syna.

Žena si s údajným lobistom prestala písať, keď si vyhľadala na internete jeho meno a zistila, že jej klamal o svojom veku i zamestnaní. E-maily potom poskytla internetovému serveru Gawker.

Lee v stredu niekoľko hodín po zverejnení fotografie rezignoval. "Hlboko a úprimne sa všetkým ospravedlňujem. Vážne som chyboval a sľubujem, že budem tvrdo pracovať na tom, aby mi bolo odpustené," uviedol vo vyhlásení.

Denník New York Times pripomína, že za uplynulých 12 mesiacov ide už o druhý prípad zákonodarcu pochádzajúceho zo štátu New York, ktorý odstúpil kvôli osobnému škandálu. Vlani v marci rezignoval demokratický kongresman Eric Massa, keď vyšlo najavo, že údajne sexuálne obťažoval svojho pobočníka.



Neverný kongresman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu